РФ атакувала Нікополь і Берислав: є загиблі, "прилетіло" у двір школи
З чого насправді роблять донер-кебаби

З чого насправді роблять донер-кебаби

Британський телеведучий та фермер Джиммі Доерті в епізоді програми Food Unwrapped вирішив перевірити, з чого у Великій Британії роблять донер-кебаби.

За даними газети Mirror, він купив дев'ять страв та віддав їх на судово-медичну експертизу, результат якої його здивував. Проводилася перевірка, з якого м'яса було зроблено кебаби: чи містили вони баранину, яловичину, курку чи свинину – або, що важливіше, конину, ослятину чи козлятину. Лише один із дев'яти кебабів було зроблено зі 100% баранини.

"Більшість із них містять курку. Парочка - яловичину. На щастя, в жодному з продуктів ми не знайшли ні цапа, ні осла, ні коня", - зазначив Доерті.

Думка глядачів розділилася. Одні сказали, що їстимуть улюблені кебаби, з чого б їх не готували. А ось деяких результати експертизи насторожили. "Лячно. Що справді сумно, так це те, що тільки один магазин із дев'яти використовує баранину. І, наскільки я знаю, жоден з магазинів на виніс у Великій Британії ніколи не відправляють їжу на тестування, а це означає, що будуть магазини, де використовують кошатину, собачатину, і, можливо, навіть щурятину", - обурився один із глядачів.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВСЕ ПО ТЕМЕ
КОММЕНТАРИИ

НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ
ЗНАКОМСТВА
МЫ НА FACEBOOK