Офіційні ЗМІ Ірану: президент Раїсі загинув

Вже в Єлисейському палаці: пекар зі Шрі-Ланки підкорив Францію багетами

Пекар із Шрі-Ланки Таршан Сельвараджа підкорив Францію своїми багетами.

За даними The New York Times, його продукція вже дісталася навіть Єлисейського палацу.

Сельвараджа домігся того, що його багети скуштував сам президент та співробітники його резиденції. Пекар переміг на 30-річчі "Гран-прі традиційного французького багета", організованому мерією Парижа, випередивши 126 конкурентів, зокрема й самих французів, які розуміються на цьому традиційному хлібі.

В якості призу Таршан був удостоєний честі надати свою продукцію Еммануелю Макрону, а також отримав близько 4250 доларів. У пекаря зі Шрі-Ланки така величезна популярність, що біля його булочної Au Levain des Pyrénées на околиці Парижа вишиковуються величезні черги. За словами Сельвараджа, його секрет у тому, що він завжди робить випічку в гарному настрої.

Що примітно, Таршан переїхав до Франції ще у 2006 році, почавши освоювати кухарське мистецтво, але й досі не подав заяви на отримання громадянства. Він зізнався, що стикався з дискримінацією та расизмом. "А тепер, президент Франції щоранку їсть багет із шрі-ланкійської булочної", - сказав він із посмішкою журналістам.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВСЕ ПО ТЕМЕ
КОММЕНТАРИИ

НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ
ЗНАКОМСТВА
МЫ НА FACEBOOK